Politikerveckan i Almedalen 2016

14 juni, 2016

Botniska korridoren, nya Ostkustbanan och Norrbotniabanan anordnar två seminarier i Almedalen 2016, måndag 4 juli 13-15 och tisdag 5 juli 12-13, på temat “Hur skapar vi förutsättningar för hållbar tillväxt och välfärd?” och “Vad vinner Sverige på utbyggd järnväg i norr?“.
Plats: Novgorodgränd 1, Region Västerbottens lokaler.

Medverkar gör Erik Bromander, statssekreterare Näringsdepartementet, Per Bondemark, ordförande Näringslivets transportråd, Erica Mattsson, VD Swedish lapland visitors board, Magnus Kårestedt, VD Göteborgs hamn, Elvy Söderström, ordförande Botniska korridoren, Catharina Håkansson Boman, förhandlingsperson Sverigeförhandlingen, Karolina Boholm, Skogsindustrierna och Näringslivets transportråd och Carina Zolland, kommunikationschef Polarbröd.

Samtliga seminarier live-sänds på regionvasterbotten.se

july

4jul13:00- 15:00Hur skapar vi förutsättningar för hållbar tillväxt och välfärd?i samarbete med Näringslivets transportråd
5jul12:00- 13:00Vad vinner Sverige på utbyggd järnväg i norr?lunchseminarium

 

© 2019 Bothnian Corridor   |   Webbplats av Lilla producenten