Politikerveckan i Almedalen 2016

14 juni, 2016

Botniska korridoren, nya Ostkustbanan och Norrbotniabanan anordnar två seminarier i Almedalen 2016, måndag 4 juli 13-15 och tisdag 5 juli 12-13, på temat “Hur skapar vi förutsättningar för hållbar tillväxt och välfärd?” och “Vad vinner Sverige på utbyggd järnväg i norr?“.
Plats: Novgorodgränd 1, Region Västerbottens lokaler.

Medverkar gör Erik Bromander, statssekreterare Näringsdepartementet, Per Bondemark, ordförande Näringslivets transportråd, Erica Mattsson, VD Swedish lapland visitors board, Magnus Kårestedt, VD Göteborgs hamn, Elvy Söderström, ordförande Botniska korridoren, Catharina Håkansson Boman, förhandlingsperson Sverigeförhandlingen, Karolina Boholm, Skogsindustrierna och Näringslivets transportråd och Carina Zolland, kommunikationschef Polarbröd.

Samtliga seminarier live-sänds på regionvasterbotten.se

july

04jul13:0015:00Hur skapar vi förutsättningar för hållbar tillväxt och välfärd?i samarbete med Näringslivets transportråd

05jul12:0013:00Vad vinner Sverige på utbyggd järnväg i norr?lunchseminarium

 

© 2020 Bothnian Corridor   |   Webbplats av Lilla producenten

Häng med på resan!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev idag för att hålla dig uppdaterad om det senaste i arbetet för att möjliggöra att Sverige och EU kan fortsätta ta del av det vi skapar i norra Sverige, Norge och Finland.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

reCAPTCHA
Skickar

71 procent av Sveriges yta. 60 procent av allt transportarbete på järnväg (i ton). 90 procent av EUs produktion av järnmalm. Världsledande inom allt från föräldraledighet till turism, tjänster, innovationer och industri. En perfekt tågregion med några flaskhalsar vi är på väg att bygga bort såsom dubbelspåret på Nya Ostkustbanan och kustjärnvägen mellan Umeå och Luleå, Norrbotniabanan.

 

 

 

X